0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
WITHWHITE Fødselsdagsbogen A5 hardcover

WITHWHITE - Fødselsdagsbogen

Udsolgt

199,00 DKK
Reward Points Policy Optjen 9 karmapoint (9,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Fødselsdagsbogen fra WithWhite kommer i en lækker eksklusiv hardcover udgave i A5 størrelse, så den passer perfekt i bogreolen. Bogen er sandfarvet med prikker i brune nuancer, som giver den et neutralt look. I fødselsdagsbogen er det muligt at forevige de mange minder fra den store dag, år efter år (I alt plads til 20 fødselsdage). Brug den som mindebog for ét familiemedlem eller som en fælles bog for hele familien.

Fødselsdage er noget helt særligt for både små og store, men med tiden kan det være svært at huske dem fra hinanden. I fødselsdagsbogen er det muligt at forevige de mange minder fra den store dag. Der er plads til at indsætte fotos og skrive om alle de hyggelige fødselsdagsminder: gæsterne, dagens forløb, ønsker/gaver, vejret og meget mere.

Udover at have plads til i alt 20 fødselsdage indeholder fødselsdagsdagbogen også, bagerst i bogen, en række bonussider. Bl.a. kan du holde styr på hele familiens fødselsdage og minder med den praktiske fødselsdagskalender. Notér fødselarens højde med højdemåleren, se familiens stjernetegn og nedfæld familiens fødselsdagstraditioner

Produceret i: Danmark