0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
WithWhite Barnets bog grøn - LIMITED EDITION

WithWhite Barnets Bog LIMITED EDITION Grøn eller Rosa

Udsolgt

399,00 DKK
Reward Points Policy Optjen 19 karmapoint (19,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Denne udgave af Barnets bog er en LIMITED EDITION , hvor du kan vælge enten et grønt eller rosa cover af bogen (selve indholdet er det samme som den orginale Barnets bog. I bunden af siden kan du se eksempler på indholdet i bogen).

Fouden at være 2 fantastisk flotte udgaver af denne bog, så støtter Julie (ejer af WithWhite og producent af bøgerne) med disse bøger det samme antal m2 dansk skov, som hver bog fylder. En super flot gestus, der er med til at passe på den fantastiske natur, der også skal være tilstede når vores børn vokser op.

Med “Barnets bog” er det dit barns første minder og historier, der er i fokus. Alle bogens fine illustrationer og tekst er håndtegnet og holdt i gråtoner, så det er barnets billeder, tegninger og historier, der træder frem. I barnets første bog er der også mulighed for at indsætte fotos flere steder i forbindelse med udvalgte oplevelser.

Barnets bog er lavet i ringbind (4 ringe / A4 format), så du nemt kan personliggøre din bog med ekstra sider (eller tage dem ud, du ikke lige fik udfyldt). Indsæt f.eks. dåbsattest, tegninger, udklip, plastlommer osv.

Gennem 84-sider følger barnets første bog dit barns minder helt fra graviditeten til 6-årsalderen og første skoledag.

Produceret i: Danmark

Barnets Bog sneak-peak

Se et udpluk af de 84 sider, som følger med barnets bog fra WithWhite. En liste over alle emner, kan ses i indholdsfortegnelsen.