0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.

Baby Circle – et nyt perspektiv

Hvad betyder noget? Sådan rigtigt? Hvad er meningen med det hele, og hvad er det for en verden, som et lille nyt liv skal vokse op i?

Det er store spørgsmål, som virkelig begyndte at fylde hos os, da vi blev til en familie, og fik en lille baby i armene.

For os er familie det vigtigste, og endnu vigtigere er børnene. Vi tænker, at vi alle jo gerne vil passe på, hjælpe og give det bedste til vores kære børn. Derfor er Baby Circle det perfekte afsæt til det gode liv og til en lysere fremtid.

De store spørgsmål og de mange tanker, som fløj rundt i hovedet på os, var starten på det hele, og sådan opstod Baby Circle i 2018 - en lille idé om at bidrage til noget større, til fremtiden og til de kommende generationer.

Billede
Billede

I 2023 overtog vi Baby Circle fra de tidligere ejere. Vi tror på, at Baby Circle er vores chance for at gøre noget anderledes og skabe en bedre fremtid for små nye liv derude.

Det er en virksomhed, der ikke tager afsæt i kortsigtet profit, men stiller skarpt på langsigtet bæredygtighed. Det understøtter vi bl.a. ved at være medlem af 1% for the Planet.

Vi baserer Baby Circle på det trebenede bæredygtighedsprincip, hvor miljø og social ansvarlighed fylder lige så meget som det økonomiske.

Vi fører mærker fra producenter, der lægger vægt på miljø, bæredygtighed og social ansvar. Det betyder, at du trygt kan handle hos os, når du skal finde det bedste babyudstyr og -tøj til dit lille ny liv.

Hej og velkommen til!

Fra Louise & Dennis

Vi er stolte forældre til Anna (født 25/01/21) og lillesøster (født 10/06/23).

PS: Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Hvorfor Baby Circle?

Navnet Baby Circle er inspireret af den cirkulære økonomi.

Tanken bag den cirkulære økonomi er, at produkter indgår i et kontinuerligt kredsløb. De genbruges eller genanvendes i nye produkter, hvor intet går til spilde. Alt bliver genanvendt – enten som det er, eller som et element i noget helt nyt.

Filosofien er, at vores forbrug og produktion skal have en positiv virkning på miljø, mennesker og økonomi. Ikke blot minimere de skadelige virkninger. Derfor skal al produktion baseres på vedvarende energi, og alle skadelige indholdsstoffer udryddes.

Det er det, som også kaldes cradle to cradle (på dansk: vugge til vugge). The circle of life, om man vil.

Billede
Billede

Vi indrømmer gerne, at det er svært at finde virksomheder, der efterlever konceptet bag den cirkulære økonomi 100%, men vi prioriterer producenter, der har en stærk miljømæssig profíl og arbejder aktivt med social ansvarlighed.

Som sagt, er vi medlem af 1% for the planet, hvor vi forpligter os til at donere 1% af vores omsætning til velgørende non-profit organisationer, som arbejder med at beskytte og forbedre miljøet. 
Derudover er det meste af vores forsendelsesemballage dansk produceret, FSC-certificeret, plastfrit og lavet af genbrugsmateriale.

Når du handler hos os får du derfor produkter i høj kvalitet, samtidig med at du bidrager til at værne om fremtiden og skabe de bedste forudsætninger for vores børn og de kommende generationer.

Vision

Vi sætter standarden for fremtidens virksomheder, hvor miljø og sociale hensyn er lige så vigtigt som økonomien. Vi vil skabe det gode liv med omtanke for fremtiden.

Mission

Vi tilbyder babyprodukter, der underbygger det gode liv med ro og nærvær, og som bedst muligt tager hensyn til miljø og mennesker i hele produktets livscyklus. Vi sikrer længst mulig levetid for produkterne og hjælper til at begrænse overforbrug.

Kan du relatere til vores synspunkter?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev (og spar 15% på din første ordre) eller følg os på Facebook og bliv opdateret med nyheder, tilbud videoer og meget andet godt, der gør livet som forældre nemmere og skaber mere ro og nærvær.

1