0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.

Baby Circle – et nyt perspektiv

Hvad betyder noget? Sådan rigtigt? Hvad er meningen med det hele, og hvad er det for en verden, som det lille ny liv skal vokse op i?

Disse og andre lignende tanker fløj rundt i hovedet på os, da vi blev forældre til Lukas.

Det er store spørgsmål (puha!), som mange af og til stopper op og tænker over, men ofte ikke handler på. Vi er trods alt vanemennesker, de fleste af os. Vi elsker trygge rammer og bevæger os helst ikke uden for vores comfort zone. Det kan de fleste nok genkende. Det kan vi i hvert fald.

Men nogle gange er man nødt til at tage en chance for at skabe bedre rammer for det og dem, der betyder mest.

Og sådan opstod Baby Circle i 2018. En lille idé, der så verdens lys sammen med et lille nyt liv.

TEST

Baby Circle er vores chance for at gøre noget anderledes og skabe en bedre fremtid for små nye liv derude.

Det er en virksomhed, der ikke tager afsæt i kortsigtet profit, men stiller skarpt på langsigtet bæredygtighed. Det understøtter vi bl.a. ved at være medlem af 1% for the Planet.

Vi baserer Baby Circle på det trebenede bæredygtighedsprincip, hvor miljø og social ansvarlighed fylder lige så meget som det økonomiske.

Derfor er shoppen også et familieforetagende, som drives af Lars (38 år), Christina (38 år), Cecilie (19 år), Ida (17 år) og Lukas (3 år).

Vi fører mærker fra producenter, der lægger vægt på miljø, bæredygtighed og social ansvar. Det betyder, at du trygt kan handle hos os, når du skal finde det bedste babyudstyr og -tøj til dit lille ny liv.

Hej og velkommen til!

Lars og Christina

PS: Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Hvorfor Baby Circle?

Navnet Baby Circle er inspireret af den cirkulære økonomi.

Tanken bag den cirkulære økonomi er, at produkter indgår i et kontinuerligt kredsløb. De genbruges eller genanvendes i nye produkter, hvor intet går til spilde. Alt bliver genanvendt – enten som det er, eller som et element i noget helt nyt.

Filosofien er, at vores forbrug og produktion skal have en positiv virkning på miljø, mennesker og økonomi. Ikke blot minimere de skadelige virkninger. Derfor skal al produktion baseres på vedvarende energi, og alle skadelige indholdsstoffer udryddes.

Det er det, som også kaldes cradle to cradle (på dansk: vugge til vugge). The circle of life, om man vil.

Det er svært at finde virksomheder, der efterlever konceptet bag den cirkulære økonomi 100 %. Det indrømmer vi gerne. Men vi prioriterer producenter, der har en stærk miljømæssig profil og arbejder aktivt med social ansvarlighed.

Og med tanke på den cirkulære økonomi tilbyder vi at tilbagekøbe dine brugte produkter, du har købt ved os. Vi foretrækker selvfølgelig, at du bruger Reshopper, DBA eller lignende til at sælge lokalt – det er bedst for alle.

Men hvis du gerne hurtigt og nemt vil af med brugt babytøj og -udstyr, kan vi være et alternativ. På den måde forlænger vi produktets livscyklus og sikrer, at en ny familie får glæde af det – i stedet for at det ryger på loftet eller lossepladsen.

Vision

Vi sætter standarden for fremtidens virksomheder, hvor miljø og sociale hensyn er lige så vigtigt som økonomien. Vi vil skabe det gode liv med omtanke for fremtiden.

Mission

Vi tilbyder babyprodukter, der underbygger det gode liv med ro og nærvær, og som bedst muligt tager hensyn til miljø og mennesker i hele produktets livscyklus. Vi sikrer længst mulig levetid for produkterne og hjælper til at begrænse overforbrug.

Kan du relaterer til vores synspunkter?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev (og spar 15% på din første ordre) eller følg os på Facebook og bliv opdateret med nyheder, tilbud videoer og meget andet godt, der gør livet som forældre nemmere og skaber mere ro og nærvær.

Værdier

Få mere ro og nærvær

De fleste har prøvet at føle sig stressede eller pressede. Særligt som nybagte forældre eller børnefamilie.

Og vi kommer vist ikke uden om, at stress er et stigende og alvorligt problem i vores samfund. Ofte skyldes stress et stort arbejdspres eller det at skulle leve op til det ‘perfekte’.

Men hvad er det perfekte? Kan vi ændre forestillingen om det perfekte? Hvad hvis vi bruger mere energi på det og dem, vi har, i stedet for på det, vi ikke har (og gerne vil have)? Kan vi reducere vores stress, hvis vi reducerer vores forbrug og dermed behovet for en stor indtægt? Kan vi øge glæde og livskvalitet ved at forbruge med omtanke?

Det handler ikke om, at vi skal droppe vores drømme eller ambitioner. Slet ikke. Det er vores drømme og ambitioner, der motiverer os. Skubber os. Skaber glæde og værdi.

Men vi skal forholde os realistisk til vores drømme og huske, at kampen for at nå dem ikke må gå ud over glæden ved livet.

Hvad er det gode liv for dig?

Det gode liv betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Vi har ikke alle svar og løsninger, men vi vil gøre vores for at give værdi og inspiration til jeres familie, så I kan nyde det gode liv sammen på jeres måde.

Vi har en holdning og en ambition. Et mål om at skabe en anderledes virksomhed. En virksomhed, der tager hensyn til og arbejder med sine kunder for at skabe det gode liv fyldt med glæde og omtanke for fremtiden.

  • Ros andre for det, de er gode til
  • Sig "Jeg elsker dig" til dem, du elsker
  • Tænk positivt, vær taknemmelig, åben og nysgerrig
  • Gør noget godt for dig selv – og skab en positiv energi indeni dig selv
  • Smil til dem, du møder på din vej – og giv mindst ét menneske en bedre dag
  • Vær sød mod andre og vigtigst af alt – dig selv
  • Elsk livet, som det er
  • Tilgiv

1