0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 31 55 01 62 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Müsli kapok pude

Müsli kapok pude

Kun 2 stk. tilbage

Pris: 249,00 DKK

Specialpris: 186,75 DKK

Reward Points Policy Optjen 9 karmapoint (9,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Müsli's kapok pude er lavet af rene plantefibre og er perfekte for folk med allergier. Betrækket er 100% økologisk bomuld og fyldet er kapok.

Puden er GOTS certificeret, betrækket er 100% økologisk GOTS certificeret bomuld og fyldet er 100% økologisk kapok.

Kapok udvindes fra frøene fra kapoktræet, og er en hul fiber som består af 80% luft. Luften som er fanget i fiberen giver kapokken en fremragende isoleringsevne, og gør den til en af de letteste plantefibre i verden. Kapok er dejlig luftig om sommeren og holder på varmen om vinteren. Derudover er hver kapok fiber betrukket med naturlig voks som afviser fugt, hvilket forebygger mug og gør dem perfekt til folk med støvmideallergi.

Egenskaber:

  • Lavet af rene plantefibre
  • Afvisende over for støvmider
  • Isolerende
  • Åndbar
  • Kan vaskes i maskine

Børn under 18 måneder bør IKKE bruge hovedpude. ADVARSEL! Sørg for at barnets hoved ikke bliver dækket til. Vær altid opmærksom på rumtemperatur og barnet påklædning, overophedning kan udsætte dit barn for fare. Holdes væk fra ild. Brug ikke puden hvis den er ødelagt, kasseres ved første tegn på brud. Må IKKE renses kemisk.

Sådan behandler du din Kapok pude

Vask kun hvis det er nødvendigt. Vi anbefaler, at du vasker puden alene ved 40 grader for at skåne kapokfibrene. Brug et skånsomt vaskemiddel uden enzymer og blegemidler. Brug ikke skyllemiddel.

Efter vask, kan du vælge ekstra centrifugering på 1200 omdrejninger, for at få slynget mest muligt, vand ud af produktet. Efter vask skal puden straks tørres. Tør din kapokpude alene i tørretumbleren. Du skal give dig god tid til tørreprocessen, da kapok tager tid at få tør.

Tørretiden reduceres markant ved brug af tørre bolde, og sørger for at fibrene ikke klumper sammen. Vælg et 40 min. tidsprogram ved middelvarme. Kig til din pude efter 40 min. brug hænderne for at fordele fyldet på plads, og gentag processen indtil puden er let fugtigt. Lad din dyne tørre et lunt sted indtil puden er tør.

GOTS Organic Certified by Ecocert Greenlife Lic. No. 152033. Produktet er GOTS organic- certificeret, hvilket betyder at bomulden er certificeret økologisk, og at der i alle andre processer som farvning, strikning og syning er taget de strengeste hensyn til miljøet. GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk bomuld. Derudover tages der også hensyn til arbejdsforholdene, hos dem der producerer tøjet. Materialefordeling: Kapok 59%, Økologisk bomuld 41%

Materiale: 100% Kapok fyld, 100% Økologisk bomuld

Produceret i: Indien

Mål: L: 45 cm    B: 40 cm   

Vaskeanvisning: