0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.

Crayon Rocks

Crayon rocks - Farvekridt af 100% soja

Crayon Rocks er farvekridt der består af 100% soja og naturlige mineralske pigmenter. Dvs. de er fuldstændig fri for skadelig kemi.

Farvekridtene er udformet som små sten og heraf navnet Crayon Rocks er opstået. At farvekridtene er formet som små sten er heller ikke tilfældigt. Det betyder nemlig at barnet naturligt holder om dem med tommel-pege-og langefinger i det såkaldte pincetgreb, som de også skal bruge når de holder om en blyant og skal skrive.

Ideen og designet til Crayon Rocks er udviklet af en Amerikansk speciallærer. Hun oplevede at mange af hendes elever havde svært ved at holde korrekt om en blyant pga. svage muskler i fingrene og for dårligt pincetgreb. Formen på farvekridtene tillader desuden små fingre let at kunne farve store flader og præcise linjer, alt efter hvordan de vender farvestenen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Farvekridt med mange anvendelses muligheder

Crayon Rocks anvendes bl.a. også af ergoterapeuter til udvikling af finmotoriske færdigheder. Ligesom de er populære i børnehaver og skoler.

Børnene elsker at tegne med Crayon Rocks, fordi de er så nemme at holde om, og farver rigtig godt, uden at fedte og smitte af på hænder og finger.

Farvestene findes i mange skønne farver og anbefales fra 3 år, men under opsyn kan de godt bruges fra 2 år. På billederne herunder ses vores søn Lukas på 2 år med farvekridtene.

Farvekridtene kan bruges til at male på mange forskellige overflader. F.eks. kan de bruges til, at male på stof og stryger du stoffet bagefter vil tegningen forblive permanent på stoffet. Perfekt hvis dine børn skal lave unikke gaver med eget print/design.

1