0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Filtrering

Born Copenhagen

Born Copenhagen - Økologiske babyprodukter

Hos Baby Circle finder du et bredt udvalg af skønne interiør og tekstil produkter fra den danske designvirksomhed Born Copenhagen.

Born Copenhagen er en GOTS-certificeret virksomhed, hvilket er den højeste certificering indenfor tekstilindustrien. GOTS høje krav til alle led i kæden indbefatter, bæredygtighed, ingen brug af skadelige kemikalier samt fair og sikre arbejdsvilkår for alle involverede i processen. Det betyder også at produkterne er under konstant kontrol for at leve op til de højeste standarder.

Økologisk baby luksus fra Born Copenhagen

Alle produkterne er designet ud fra ”hands on” erfaringer og behov med et ønske om at give sit barn en tryg og sund opvækst. Der er ikke gået på kompromis nogen steder og du får et tidsløst gennemført produkt af højeste kvalitet når du vælger Born Copenhagen.

Sæsonrelaterede produkter er fravalgt idet Born Copenhagen ikke ønsker at overproducere. Det betyder produkterne kan gå i arv til flere børn fordi sortiment, design og prints er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Med GOTS-certificeringen, de smukke prints og det praktiske design på Born Copenhagens produkter er det et mærke, hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

Billede

3 vare(r)

3 vare(r)

1