0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Hevea dækkeserviet/spisemåtte - blå, rosa og mintgrøn

Hevea dækkeserviet/spisemåtte

Udsolgt

199,95 DKK
Reward Points Policy Optjen 9 karmapoint (9,00 DKK) når du køber dette produkt.

* Skal udfyldes

199,95 DKK
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Praktisk spisemåtte/dækkeserviet i 100% naturgummi til spisetid. Er fri for plastik, BPA, PVC, phtalater, farvestoffer og andre giftstoffer. Den fås i 3 forskellige farver: Mintgrøn, Blå og Rosa. Måtten måler 35x22 cm og passer til de fleste højstolebakker. Anbefales fra 4 månedeer og op til 3-4 år.

De høje kanter og de fire sugekopper på bagsiden gør det nemt for de små at nyde et måltid uden at spilde på bordet, og de finurlige motiver gør spisetiden lidt sjovere.

Måtten kan nemt foldes og leveres i et praktisk rør, som gør at den fylder minimalt og derfor er genial til at have med på farten.

  • 100% naturgummi
  • Naturligt fri for plastik, BPA, PVC og phtalater

Hevea er et dansk firma, som fremstiller naturlige og bæredygtige produkter i naturgummi til baby og mindre børn. Deres produkter af naturgummi skiller sig også ud ved at være lavet ud i ét stykke, så der ikke er risiko for at smådele falder af, eller der gemmer sig bakterier i revner eller huller.

Hevea ønsker, og gør deres bedste, for at drive en forretning, som er CO2-neutral, bæredygtig og ansvarlig hele vejen rundt, også når det gælder arbejdsmiljø og produktionsmetoder. Det kan være udfordrende, men Hevea gør alt for at reducere ressourcespild, genbruge, genanvende og up-cycle hvor det er muligt.

Alle Heveas produkter bliver testet af anerkendte firmaer for at imødekomme de sikkerhedsregler, som er gældende i Europa, USA, Canada og Australien. Derudover er Heveas producent af sutter forpligtet til at afsætte penge til genplantning af gummitræer. Al emballage er af pap fra bæredygtigt skovbrug, og ‘vinduerne’ lavet af bionedbrydelig bioplast.

Mål: L: 35 cm    B: 22 cm    H: 1,5 cm