0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 31 55 01 62 8.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
 1. Vores detaljer
  Baby Circle
  Skalhøje 69
  9240 Nibe
  Telefon 31 55 01 62
  CVR-nr. 39081393

  Mail: info@babycircle.dk
  Web: www.babycircle.dk

  Har du spørgsmål til brugen af vores shop eller til vores varesortiment, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Efterspørger du en vare, som vi ikke har i enten webshoppen, bestiller vi den så vidt muligt altid hjem til dig.

 2. Priser, restordrer og udgåede varer
  Alle priser her på siden er angivet i DKK inklusiv moms, og priserne er gældende på købstidspunktet. Det kan hænde, at en vare er solgt, i restordre eller udgået på købstidspunktet. Hvis en af de bestilte varer ikke er tilgængelig, vil varens pris blive fratrukket det samlede beløb på fakturaen. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når ordren er afsendt.

 3. Bestilling
  Når du afgiver en ordre på www.babycircle.dk, accepterer du at indgå en købsaftale med os. Når du handler hos Baby Circle skal du afgive en række oplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige ift. vores ordrehåndtering, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer, restordrer eller lignende. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer al korrespondance med os. Bestillingen foregår ved, at du udfylder formularen med kundeoplysninger samt godkender ordren. Herefter modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

 4. Betaling
  Når du bestiller varer hos babycircle.dk, kan du betale din ordre med flg. betalingskort:

  • VISA Dankort
  • MasterCard
  • VisaCard
  • Maestro

  Din betaling trækkes først på din konto, når ordren afsendes fra vores lager. Betalingen foregår via en sikker forbindelse.

 5. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
  Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 6. Levering
  Baby Circle leverer til adresser i hele Danmark. Leveringstiden kan variere afhængigt af den enkelte vare, men er typisk 1-3 dage fra vi har modtaget din bestilling. Såfremt din ordre skulle blive forsinket, sender vi dig en e-mail med information herom.

  Baby Circle tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 kr i hele landet til en GLS eller DAO pakkeshop. Vi gør ligeledes opmærksom på at visse produkter er for store til at blive sendt med DAO og i disse tilfælde vil det kun være muligt at vælge GLS pakkeshop.

  Leveringsmetode Pris
  GLS Pakkeshop DKK 29,-
  GLS privat levering DKK 72,-
  DAO Pakkeshop DKK 29,-
  PostNord pakkeboks DKK 59,-
  PostNord hjemmelevering DKK 85,-
 7. Ansvarsfraskrivelse og garanti
  Baby Circle yder i henhold til købeloven 2 års fuld garanti på alle varer, såfremt varen ikke fungerer efter hensigten eller går i stykker ved almindelig anbefalet brug. Såfremt du ønsker at få pengene retur, fremfor at få en ny vare, er dette naturligvis muligt.

  Baby Circle kan dog ikke holdes erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold som ligger uden for Baby Circles kontrol – fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 8. Reklamation, fortrydelsesret og returnering af varer
  Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du fortryder din bestilling, kan din ordre returneres i op til 14 dage efter modtagelsen. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du jf. forbrugeraftaleloven udfylde fortrydelsesformularen, som du finder her. Du kan også meddele din fortrydelse til os på glad@babycircle.dk.

  Uanset hvilken metode, du vælger, skal dette ske hurtigst muligt efter modtagelsen. Under emnefeltet i mailen bedes du skrive ”retur” efterfulgt af dit ordrenr. Venligst returner varerne i deres oprindelige stand, antal og emballage. Påfør altid navn og ordrenummer på returneringen.

  Det er dit ansvar at sørge for, at varen er forsvarligt beskyttet under transporten og ankommer til os. Når du returnerer varer til os, er du forpligtet til at betale alle forsendelsesomkostningerne selv, med mindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb. Du kan nemt købe returlabel fra GLS til store pakker (har dimensioner større end 50x30x30 cm) her. eller til små pakker (har dimensioner mindre end 50x30x30 cm og vejer max 2 kg.) med DAO her.

  Varer der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, nægtes modtaget. Refunderingen sker ved overførelse til det betalingskort, du har benyttet til betaling, indenfor 14 dage efter, at vi har modtaget den/de returnerede vare i ubeskadiget tilstand.

  Retur- og kontaktadresse:
  Baby Circle
  Skalhøje 69
  9240 Nibe

  Såfremt du ikke mener, at Baby Circle har løst din reklamation tilfredsstillende, eller du i øvrige ønsker at klage til ekstern klageinstans over din handel med Baby Circle, kan dette ske til Forbrugerklagenævnet hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, Telefon: 4171 5000, Email: kfst@kfst.dk og www.forbrug.dk.

 9. Persondatapolitik
  Alle oplysninger, som du leverer i forbindelse med shopping på vores hjemmeside, skal udelukkende bruges til at sikre en nem og bekvem shoppingoplevelse. Ingen data, der identificerer den enkelte, er givet videre til nogen tredjepart. Ved betaling med Dankort sikrer NETS’ sikkerhedsregler, at kortoplysningerne bliver behandlet fortroligt og ikke bliver oplyst til Baby Circle eller andre. Dvs. at Baby Circle kender ikke den enkeltes kontonr., men kender kun et transaktionsnummer.

  Se vores fulde persondatapolitik her

 10. Disclaimer samt forbehold for ændringer
  Vi bestræber os på, at alle oplysninger på babycircle.dk er korrekte. Indimellem kan der være prisændringer, udsolgte varer, restordrer eller utilsigtede fejl på hjemmesiden. Vi forbeholder os ret til at blive fritaget for ansvar for fejl eller ændringer, der er afholdt i denne henseende. Medmindre andet er angivet er ingen medarbejder, samarbejdspartner eller repræsentant for Baby Circles ansvarlig for skader opstået som følge af brug af denne hjemmeside eller de produkter, der sælges på denne hjemmeside. Baby Circle forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.