0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

GOTS certificeret babytøj og andre tekstiler

Du vil selvfølgelig gerne give dit barn eller barnebarn det bedste når det kommer til tekstiler og noget der skal være i nærkontakt med huden. Derfor anbefaler vi til hver en tid GOTS certificeret tekstiler, så undgår du helt nogen form for kemi i produktionen.

GOTS er en forkortelse for “Global Organic Textile Standard” og er et internationalt mærke for økologiske tekstiler. Ligsom vi herhjemme har Ø-mærket, som er statskontrolleret og din garanti for Økologi. Er GOTS mærket det nærmeste, du kan komme på en global standard for økologisk tøj og tekstiler.

GOTS ordningen sikre ikke blot at produkterne er økologiske fra høst til færdig produkt, men også at der er anstændige arbejdsforhold, for dem som producere tekstilerne.

Ikke kun tøj kan være GOTS certificeret, men alle former for tekstiler som kan laves af naturlige fibre fra f.eks bomuld, uld, silke.

Hos Baby Circle stræber vi efter at have så stort et udvalg af GOTS tekstiler så muligt. Du finder bl.a. et varieret udvalg af babytøj til både drenge og piger samt masser af babyudstyr, som f.eks. babynest, sengetøj, stofbleer, ammepuder, håndklæder og meget mere. Se alle vores GOTS certificerede produkter herunder.

Product was successfully added to your shopping cart.

GOTS Certificeret

1 til 30 af 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6