0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.

Baby circle

Hvad er GOTS?

GOTS er en forkortelse for “Global Organic Textile Standard” og er et internationalt mærke for økologiske tekstiler. Ligsom vi herhjemme har Ø-mærket, som er statskontrolleret og din garanti for Økologi. Er GOTS mærket det nærmeste, du kan komme på en global standard for økologisk tøj og tekstiler.

GOTS ordningen sikre ikke blot at produkterne er økologiske fra høst til færdig produkt, men også at der er anstændige arbejdsforhold, for dem som producere tekstilerne.

Ikke kun tøj kan være GOTS certificeret, men alle former for tekstiler som kan laves af naturlige fibre fra f.eks bomuld, uld, silke.

Undgå uønsket kemi med GOTS certificeret babytøj og babyudstyr

Hos Baby Circle stræber vi efter at have så stort et udvalg af GOTS tekstiler så muligt. Du finder bl.a. et varieret udvalg af babytøj til både drenge og piger samt masser af babyudstyr, som f.eks. babynest, sengetøj, stofbleer, ammepuder, håndklæder og meget mere. Se alle vores produkter herunder.

1 til 30 af 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

GOTS kræver som standard, at mindst 95 % af fibre i tekstilerne er økologiske. Der kan være undtagelser for denne regel – ved undtagelser vil det dog være tydeligt mærket. GOTS sætter også krav til de kemikalier, som producenten bruger under selve produktionen.

De benyttede kemikalier må ikke være giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøbelastende. Flere specifikke stoffer er forbudte i produktionen.

Ftalater og nonylphenoletoxylater er forbudt i produktionen. Visse tungmetaller, flammehæmmere og azofarvestoffer må heller ikke forekomme under produktionen.

6