0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Gavesæt og gaveideer til dåb, navngivning, barsel, babyshower og fødselsdage

Mangler du inspiration til gaven eller ønskelisten til barnedåben, barsel eller fødselsdagen? Ønsker du at give en eksklusiv unik sammensat gave og måske endda slippe for indpakning? Så se vores sæt og gavesæt herunder og få ideer der matcher de flestes pengepung.

Giv en gave med omtanke

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr af højeste kvalitet, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Vi donere 1% af vores omsætning til velgørende non-profit organisationer, som arbejder med at beskytte og forbedre miljø og klima.

Det betyder, at du ikke blot giver en gave, men giver håb og opmærksomhed til de udfordringer vi og de kommende generationer står over for.

Gå på opdagelse og se vores udvalg til både drenge og piger fra 0-3 år

Product was successfully added to your shopping cart.

Gavesæt - Saga Copenhagen

Saga Copenhagen - baby sengetøj og tilbehør

Saga Copenhagen er et elegant nyt nordisk baby brand med design i roligt afstemte og tidsløse farver.

I deres første kollektion finder du lækkert sengetøj og sengerand. En super lækker savlesmæk med en flot detalje i form af en sølv eller guldtråd. En meget elegant pyntekrave og tilbehørs produkter, såsom suttesnor, hagesmække, nusseklud og etui til vådservietter.

Saga er et oldnordisk begreb og betyder en fortælling om et liv eller en slægt.

Ida og Joacim, der står bag Saga Copenhagen håber, at de med deres fortælling, med budskab om bæredygtighed og økologi, er med til at gøre en forskel for jorden og de nye generationer vi efterlader den til.

Saga Copenhagen

22 vare(r)

22 vare(r)

1