0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Gavesæt og gaveideer til dåb, navngivning, barsel, babyshower og fødselsdage

Mangler du inspiration til gaven eller ønskelisten til barnedåben, barsel eller fødselsdagen? Ønsker du at give en eksklusiv unik sammensat gave og måske endda slippe for indpakning? Så se vores sæt og gavesæt herunder og få ideer der matcher de flestes pengepung.

Giv en gave med omtanke

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr af højeste kvalitet, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Vi donere 1% af vores omsætning til velgørende non-profit organisationer, som arbejder med at beskytte og forbedre miljø og klima.

Det betyder, at du ikke blot giver en gave, men giver håb og opmærksomhed til de udfordringer vi og de kommende generationer står over for.

Gå på opdagelse og se vores udvalg til både drenge og piger fra 0-3 år

Product was successfully added to your shopping cart.

Gavesæt - Plantoys

PlanToys - Bæredygtigt trælegetøj

PlanToys legetøj til babyer og børn er bæredygtigt fra start til slut: Bæredygtig produktion, Bæredygtige materialer, Bæredygtig tankegang.

5 vare(r)

5 vare(r)

1

PlanToys har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter, der kan bidrage positivt til vores jord.

Ved at indføre best practices og videreudvikle legetøjsfremstilling og design er PlanToys ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. De er samtidig den førende virksomhed, der har skabt både nyt materiale og arbejdsprocesser som en del af deres nul-affalds-politik og mål.

PlanToys har udviklet sig med rødder i bæredygtig leg fra at være grøn til bæredygtig. Bæredygtig leg udgør det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. Vores børn vil vokse op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen ubeskadiget til fremtidige generationer og med en tro på en bedre verden.

PlanToys har opnået anerkendelse i hele verden og har udbredt filosofien om naturlig æstetisk kvalitet i trælegetøj.