0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Gavesæt og gaveideer til dåb, navngivning, barsel, babyshower og fødselsdage

Mangler du inspiration til gaven eller ønskelisten til barnedåben, barsel eller fødselsdagen? Ønsker du at give en eksklusiv unik sammensat gave og måske endda slippe for indpakning? Så se vores sæt og gavesæt herunder og få ideer der matcher de flestes pengepung.

Giv en gave med omtanke

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr af højeste kvalitet, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Vi donere 1% af vores omsætning til velgørende non-profit organisationer, som arbejder med at beskytte og forbedre miljø og klima.

Det betyder, at du ikke blot giver en gave, men giver håb og opmærksomhed til de udfordringer vi og de kommende generationer står over for.

Gå på opdagelse og se vores udvalg til både drenge og piger fra 0-3 år

Product was successfully added to your shopping cart.

Gavesæt - Mushie

Mushie | Babyservice, baby- og børnebestik, spisesmæk

Mushie er et amerikansk familie brand fra 2018, som er blevet populært blandt danske børnefamilier fordi, produkterne er inspireret af den stilrene minimalisme vi kender fra Skandinavien.

Desuden fås deres produkter i et bredt udvalg af farver og prints, så det ikke er noget problem at matche det med andre produkter og farver man allerede har.

Selvom Mushie er et amerikansk brand, produceres en del af deres produkter i Danmark (se under hvert produkt, hvor det er produceret), hvilket er et kæmpe plus for miljøet. I produktionen har Mushie elimineret alt spild af plast ved at genbruge alle rester fra produktionen til at producere ny service.

Mushie babyservice og babybestik

20 vare(r)

20 vare(r)

1

Mushie babyservice

Mushie laver dækkeservieter og hagesmække. De laver service til baby, barn og børn. Kopper, krus, skåle, tallerkner, stabelkopper/stabeltårne. Alle deres hagesmække er med en praktisk frontlomme og lavet i fødevaregodkendt silikone og kommer i mange flotte farver.

Mushie's service er lavet i 100% PP-plast, mens silikone produkterne er lavet af 100% silikone. PP-plasten er uden skadeligt kemi og kan tåle både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Mushie´s produkter har smukke afdæmpede farver, med små søde prints og en gennemgående mat finish på alle produkterne. Der er benyttet materialer som både er af god kvalitet og bæredygtige. Den gode kvalitet og det gennemtænkte design gør at produkterne kan leve i mange år og gå i arv fra første barn til det næste og det næste.