0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Gavesæt og gaveideer til dåb, navngivning, barsel, babyshower og fødselsdage

Mangler du inspiration til gaven eller ønskelisten til barnedåben, barsel eller fødselsdagen? Ønsker du at give en eksklusiv unik sammensat gave og måske endda slippe for indpakning? Så se vores sæt og gavesæt herunder og få ideer der matcher de flestes pengepung.

Giv en gave med omtanke

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr af højeste kvalitet, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Vi donere 1% af vores omsætning til velgørende non-profit organisationer, som arbejder med at beskytte og forbedre miljø og klima.

Det betyder, at du ikke blot giver en gave, men giver håb og opmærksomhed til de udfordringer vi og de kommende generationer står over for.

Gå på opdagelse og se vores udvalg til både drenge og piger fra 0-3 år

Product was successfully added to your shopping cart.

Gavesæt - Filibabba

Filibabba

Filibabba er et dansk designbrand beliggende i Aarhus. De skaber baby- og børneinteriør i kvalitets- og tidsløst design til små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen. Deres design er skabt ud fra egen erfaring og daglige inspiration.

De ønsker at værne om vores børn og bevare vores miljø. Derfor producerer de udelukkende deres bomuldskvaliteter i GOTS certificerede materialer

26 vare(r)

26 vare(r)

1

Ejerne Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen, lancerede den første kollektion i 2015 og var dermed den første danske virksomhed med en BabyNest på markedet. Med inspiration fra en svensk opfindelse, hvor BabyNesten var skabt for at værne om nyfødte børn og skabe trygge rammer, har de sidenhen re-designet den, så den lever op til alle sikkerhedskrav og samtidig tilfører værdi til hverdagen i form af kvalitet, design og funktionalitet.

Alle deres designs er skabt med kærlighed og yderste respekt for vores omgivelser og de mennesker vi arbejder med. De ønsker at værne om vores børn og bevare vores miljø, derfor producerer de udelukkende deres bomuldskvaliteter i GOTS certificerede materialer. GOTS er en mærkningsordning for økologiske tekstiler og dækker hele kæden fra høsten af rådvarerne gennem miljømæssige og social ansvarlig produktion til det endelige produkt.

Deres designfilosofi og tilgang til produkterne er at skabe rolige, tidsløse og unikke designs, der inspirerer både små som store. De sætter en ære i at vise og støtte op om vores skandinaviske udtryk, og derfor er hvert design og farvevalg genkendeligt til nordens historie. Deres kollektioner spænder blandt andet over deres LED hval som er produceret i silikone og med genopladelig funktion, deres interiør luftballoner med nordens udtryk og inspiration til det drømmende univers samt deres bæredygtige bambus spisesæt hvor de nordiske farver spiller ind.

Deres ambition og vision er at sikre vores børn vokser op i trygge rammer og i et bevaret miljø, derfor er ansvarlighed en af vores grundlæggende værdier. Vi vil fremadrettet respektere vores medmennesker samt værne om vores miljø.