0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Filibabba stor Pusletaske / Parent bag - Apple Butter

Filibabba stor Pusletaske / Parent bag - Apple Butter

Udsolgt

699,95 DKK
Reward Points Policy Optjen 34 karmapoint (34,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Filibabbas nye pusletaske/parent bag er designet til alle forældre, der skal bruge en større pusletaske eller en smart weekendtaske. Det store rum og de mange praktiske lommer gør det nemt at organisere alle de ting, familien skal have med på farten.

Du kan således bruge den smukke parent bag som en “familietaske” eller som din minimalistiske arbejdstaske, sportstaske eller en rummelig shopper.

Tasken er lavet af genanvendt RPET-polyester, som er slidstærkt og nemt at tørre af. Tasken er designet med en coated foring, hvilket gør taskens inderside smuds- og vandafvisende. Den aftagelige skulderstrop justeres nemt og hurtigt, så de voksne familiemedlemmer kan bære tasken på skift. Farven “Apple Butter” og den fine guldfarvede kvalitetslynlås gør din nye taske både æstetisk, holdbar og praktisk.

Hvad er RPET?

Denne taske er lavet af RPET, som er polyesterstof lavet af genbrugsplast. Plasten indsamles, renses, knuses og spindes derefter til tråd, der væves til stof.

Ved at bruge genanvendt RPET i stedet for ny polyester kan vi fjerne plastik fra naturen samt reducere energiforbruget i produktionen og vores miljømæssige fodaftryk. Når du køber produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, bidrager du således til en mere ansvarlig tekstilproduktion.

Mål: L: 16 cm    B: 45 cm    H: 30 cm   

Vaskeanvisning: