0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 31 55 01 62 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Filibabba sengerand – Dreamers

Filibabba sengerand – Dreamers

5-10 dages levering

Pris: 749,95 DKK

Specialpris: 524,96 DKK

Reward Points Policy Optjen 26 karmapoint (26,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Dreamers sengeranden fra Filibabba er en skøn nyfortolkning af deres velkendte og meget populære luftballon print, som udgik i 2020. Dreamers er designet unisex i farverne og med håndtegnede luftballoner i forskellige størrelser, hvilket giver printet masser af liv og et drømmende udseende.

Kombiner sengeranden med andet fra Dreamers serien, såsom sengetøj, babynest og ammepude og skab et komplet drømmende univers.

Sengeranden er fremstillet i 100% økologisk bomuld med 4 cm polyester skum indeni. Den er designet til at skabe tryghed og hygge for baby i sengen og især beskytte barnet fra sengens hårde kanter.

Sengeranden er designet så den kan stå af sig selv - uden snore som man ikke skal bekymre sig om og samtidige er den designet så den passer til stort set alle typer af tremmesenge - er sengen mindre kan enderne lappes hen over hinanden.

Med en lynlås funktion er det nemt at tage betrækket af så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på sengeranden og lad det tørre på, dette er for at mindske at betrækket krymper.

Materiale: 100% Økologisk bomuld, Fyld: Koldpresset skum

Mål: L: 30 cm    B: 340 cm    H: 4,3 cm