0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Filibabba premium kapok babynest grå

Filibabba premium kapok babynest

Kun 1 stk. tilbage

Pris: 999,95 DKK

Tilbudspris 599,98 DKK

Reward Points Policy Optjen 29 karmapoint (29,00 DKK) når du køber dette produkt.

* Skal udfyldes

Pris: 999,95 DKK

Tilbudspris 599,98 DKK

  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Denne kapok babynest er en videreudvikling af Filibabbas tidligere kapok babynest og fås i naturhvid/råhvid og grå. Den er designet med en funktion der gør, at man kan lyne babynestens kant af og bruge denne som sengerand, når baby vokser ud af babynesten men stadig har brug for at føle sig omsluttet. Samtidig vil madrassen kunne bruges som madras i en barnevogn.

Denne babynest er produceret i 100% økologisk bomuld med fyld af 100% kapok i både kanten og madrassen - en babynest i absolut højeste kvalitet.

Udover at være økologisk har kapok fyldet også den fantastiske egenskab, at der ikke kan vokse bakterier eller støvmider i. Det betyder, at madrassen og kantpuden holder sig helt rene og ikke nødvendigvis behøver vask, hvilket skåner miljøet endnu mere.

Vask af kapok babynest

På denne kapok babynest anbefaler vi, at man blot vasker selve betrækket på madrassen, da kapokfibrene i både kanten og madrassen ligger i et for tykt lag, til at man vil kunne tørre det igen. Kapoken kan sagtens holde til at blive vasket, men det vil være meget vanskeligt at få tør igen, grundet mængden af kapok. For at vaske betrækket lynes kanten af bunden på babynesten og herefter tages madrassen ud af betrækket. Vask betrækket på 30 grader, for at skåne miljøet.

Egenskaber: 100% økologisk, allergivenlig, antibakteriel, Isolerende og temperaturregulerende, åndbar og fugttransporterende.

Madrassens mål: Længde: 75 cm, bredde: 35 cm, højde: 6 cm

Materiale: 100% Kapok fyld, 100% Økologisk bomuld

Produceret i: Indien

Mål: L: 85 cm    B: 50 cm    H: 12 cm   

Vaskeanvisning: