0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 31 55 01 62 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Filibabba Loui multimadras og legetæppe

Filibabba Loui multimadras og legetæppe

5-10 dages levering

949,95 DKK
Reward Points Policy Optjen 47 karmapoint (47,00 DKK) når du køber dette produkt.

* Skal udfyldes

949,95 DKK
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Loui aktivitets- og legetæppe fra Filibabba er et praktisk legetæppe udstyret med aftagelige aktivitetsbøjler og mange løkker til opsætning af spændende legesager. Det giver mulighed for mange timers underholdning og ikke mindst stimulering af barnets sanser.

Med tilkøbs produktet Loui UV-cover kan du desuden nemt forvandle Loui til et rummeligt UV-telt og øge legetæppets funktionalitet og levetid.

Loui Activity Gym er multifunktionel og designet til at vokse med dit barn: Madrassen kan nemt foldes og bæres og med en underside af slidstærkt canvas, er Loui den oplagte følgesvend på gulvet derhjemme, i haven eller på stranden.

Her hjælper vores nye cover med UV50+ dig med at beskytte din baby mod sol og vind fra alle sider. Teltet skærmer dertil sensitive babyer mod for mange indtryk og er en dejlig hule for småbørn. På UV-betrækkets inderside finder barnet to lommer til opbevaring af sine små skatte.

Når stængerne er taget af, bliver Loui Activity Gym til en hyggelig sofa.

Loui er produceret i dejlig blødt fløjlsstof. Med Filibabbas klassiske læderdetaljer og en lomme på undersiden, er Loui Activity Gym både smuk og praktisk.

Er uheldet ude, kan betrækket nemt lynes af og vaskes ved 30 grader. Husk at strække betrækket, når du tager det ud af vaskemaskinen og put det på madrassen med det samme. UV-coveret kan nemt tørres af med en fugtig klud.

Produceret i: Indien

Mål: L: 90 cm    B: 90 cm    H: 4 cm