0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 81 11 40 40 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Filibabba Babynest - Dancing Swallow Rose

Filibabba Babynest - Dancing Swallow Rose

Udsolgt

799,95 DKK
Reward Points Policy Optjen 39 karmapoint (39,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Det fine print Dancing Swallow i farven Rose fra Filibabba er inspireret af vores skandinaviske baggrund med vores smukke natur og de varme, lyse sommernætter, hvor svalerne leger i de sidste solstråler.

Svalen er et symbol på det lyse forårs komme og det siges, at den lille fugl bringer lykke, hvis man er så heldig at have den boende. Oplev de farverige detaljer, som skaber den perfekte kontrast til den rolige, lyse baggrund.

Babynesten er produceret i økologisk satinvævet bomuld, som er dejlig blødt og smukt at se på. Babynesten er designet med en lynlås, som giver dig mulighed for at lyne kanten af og bruge denne som sengerand, når babyen vokser ud af babynesten, men stadig har brug for at føle sig omsluttet.

Du kan nemt åbne og lukke babynesten med en læderstrop, hvilket gør nesten meget holdbar. Babynesten er designet uden snore for at sikre din baby på bedste vis.

Vigtigt: Sørg altid for, at babynesten ligger på en plan overflade, og at barnet er under opsyn. Vend altid barnet med hovedet modsat lukningen.

Materiale: Fyld og madras: 100% polyester og koldpresset skum

Produceret i: Indien

Mål: L: 50 cm    B: 84 cm    H: 15 cm   

Vaskeanvisning: