0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 31 55 01 62 17.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
CAMA Copenhagen Vega pusletaske

CAMA Copenhagen VEGA pusletaske - Sort læder

Udsolgt

Pris: 2.199,00 DKK

Specialpris: 1.869,15 DKK

Reward Points Policy Optjen 93 karmapoint (93,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 35,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Denne eksklusive luksus udgave af en pusletaske i ægte læder er perfekt til forældre, som ønsker sig noget ud over det sædvanlige. En pusletaske i højeste kvalitet og et lækkert design. Materialet i ægte læder sikre pusletasken en lang levetid så den nemt, og med dens eksklusive look, kan bruges som alm. taske eller andre formål når pusletiden er forbi (alle puslefunktioner kan nemt tages ud af tasken).

Dermed kan prisen også bedre forsvares, da man egentlig får en 2-i-1 taske, der kan bruges i mange år fremover udover pusletiden.

Designet er minimalistisk i farven sort og CAMAs logo foran er trykt i guld, som yderligere understreger det eksklusive look. Læder tasken giver god beskyttelse til alle babyprodukter i tasken.

Pusletasken er ideel til familier, der er på farten, og ønsker en både praktisk og elegant løsning til at skifte den lille. Der er en kraftig madras inden i tasken, og på hver side er der lommer til bleer, skiftetøj osv. Det gør det super nemt, at have alt det nødvendig med og behageligt for den lille at blive skiftet.

Hver detalje af denne taske er gennemtænkt, og produktet kan blive båret af både far og mor, da designet er unisex. På indersiden er der børnevenlige materialer, som består af blød økologisk bomuld, som beskytter dit barns hud. Der medfølger en praktisk vandtæt pung, så vådt og beskidt tøj kan isoleres fra taskens øvrige indhold.

Alt inderstof er i enten økologisk eller oeko-tex certificeret bomuld. Tasken og lommerne lukkes med lynlås. Lommerne på pusledelen har magnetisk lukning så de er nemme at håndtere med én hånd.

Der er lange stropper, som både kan hænge over skulderen eller over styret på de fleste barnevogne.

Mål: B: Top: 40 cm Bund: 45 cm    H: 33 cm