0Item(s)
0 Vare Vis kurv

Din indkøbskurv er tom.

Brug for hjælp? Kontakt os på 31 55 01 62 8.00 - 21.00
Baby Circle er medlem af 1% for the Planet

Product was successfully added to your shopping cart.
Baby fotokort fra Milestone

Baby milepælskort fra Milestone

Kun 1 stk. tilbage

179,00 DKK
Reward Points Policy Optjen 8 karmapoint (8,00 DKK) når du køber dette produkt.
  • Fragt 29,- | Fri fragt fra 499,- | 1-2 hverdage
  • Prismatch

Hurtigt overblik

Der er en første gang for al ting!

Det første år i baby’s liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser. Øjeblikke som baby’s nærmeste vil blive begejstret over. Det allerførste rigtige smil, den første gang baby sov igennem om natten, den første gang baby kunne sidde selv, den første gang baby tog sine første skridt. Alle milepæle som du ville ønske du kunne huske for altid.

Det kan nu lade sig gøre. Med Baby Photo Cards by Milestone™, kan du forene din baby, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som venter sig, eller lige er blevet forældre, eller til dig selv og din egen baby. Med Baby Photo Cards, kan du bevare mindet om alle de specielle øjeblikke så frisk, som den dag det skete.

30 søde illustrerede Baby Photo Cards, i lækker gaveæske, dækker babys første år fyldt med øjeblikke, der nu aldrig vil blive glemt.

Baby Photo Cards by Milestone™ er produceret i Holland, trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast ink: specielfremstillet trykfarve baseret på 100% vegetabilske olier. Baby Photo Cards by Milestone™ er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning af miljøet.

Produceret i: Holland